Website_1400_puzzel_bril

Voorstellen

Wie zijn wij?

Wij zijn Gerard en Yvonne Wassink. Ons huwelijk dateert van 1980. We hebben samen twee zonen en twee dochters en inmiddels negen kleinkinderen.

Vanuit onze liefde voor het werken met mensen en de gevolgde studies hebben we besloten tot een koerswijziging en hebben we begin 2014 afscheid genomen van ons bedrijfje “Wassink-iT!”. De nieuwe naam voor onze activiteiten is AdFontis.

We wonen nu in het Noorden van Nederland en na een achttal jaren te hebben gediend in de Vrije Baptistengemeente Groningen als diaken en herdersechtpaar, hebben we twee jaar gediend bij de Christengemeente Buitenpost. Gerard mocht daar de transitie en professionalisering leiden van het pastoraal team naar een team gemeentezorg.

We bezoeken nu regelmatig de Vrije Baptistengemeente Bethel in Drachten waar Gerard werkt als beleids- en pastoraal medewerker bij de afdeling Gemeentezorg.


 

Gerard_3Gerard: ik ben 24 jaar werkzaam geweest als automatiseerder en adviseur, gedetacheerd op het gebied van financieel zakelijke dienstverlening. In het bedrijf waar ik werkte heb ik cursussen gevolgd op het gebied van loopbaanbegeleiding en coaching. Die kennis heb ik in dat bedrijf mogen toepassen.

Aansluitend heb ik gedurende 10 jaar gewerkt bij verschillende middelgrote AWBZ zorginstellingen als zelfstandig gevestigd (freelance) interim- en projectmanager vanuit ons eigen bedrijf Wassink-iT!.

In mijn vrije tijd heb ik van jongs af aan al allerlei bestuursfuncties bekleed in verenigingen en stichtingen. Kerkelijk tiener- en jeugdwerk, scouting, interkerkelijke ondersteuning van tiener(club)werk, een stichting rondom een praiseband en evangelisatie-ondersteuning zijn een aantal van de gebieden waarop ik actief ben geweest.

Het verlangen om theologie te gaan studeren en meer met coaching en counseling te gaan doen speelde al heel lang. Vanuit het tiener- en jeugdwerk ben ik een cursus gaan volgen voor kinder- en tienerpastoraat bij stichting Chris. Na een ontslagronde bij mijn toenmalige werkgever heb ik het eerste jaar Praktische Theologie aan de ETA, de Evangelisch Theologische Academie, met succes afgerond. In 2012 ben ik begonnen met de studie Pastorale Hulpverlening aan het Evangelisch College. Inmiddels ben ik – eind 2015 – afgestudeerd als Pastoraal Hulpverlener.


Share Button